.: POLIKLINIKA - MATOC :.

Home
NOVO! U Poliklinici Matoc možete napraviti test NIFTY PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Utorak, 06 Lipanj 2017 12:18

NOVO! U Poliklinici Matoc možete napraviti test NIFTY – najprodavaniji i najkompletniji neinvazivan prenatalni test na hrvatskom tržištu (NIPT = „Non Invasive Prenatal Test“) koji služi za rano otkrivanje poremećaja kromosoma fetusa. Pomoću ovog jednostavnog i sigurnog testa krvi, koji je iznimno precizan i pruža visokopouzdane rezultate, svaka trudnica može izbjeći rizike nepotrebne amniocenteze.
Zašto je NIFTY najbolji test za otkrivanje fetalnih kromosomopatija?


1) NIFTY je najprodavaniji i najpouzdaniji neinvazivan prenatalni test (NIPT-test) koji služi za otkrivanje poremećaja kromosoma fetusa. Do ožujka 2017. godine testom NIFTY analizirano je više od 2 milijuna uzoraka diljem svijeta.
2) NIFTY je najkompletniji NIPT-test jer otkriva najviše poremećaja kromosoma fetusa: jedini NIPT-test na hrvatskom tržištu koji osim trisomija kromosoma 21, 18 i 13 (Downov, Edwardsov i
Patauov sindrom) i poremećaja spolnih kromosoma (trisomija X te Jacobsin, Klinefelterov i Turnerov sindrom), također može otkriti i trisomije kromosoma 9, 16 i 22, različite mikrodelecije (npr. DiGeorgeov sindrom, Prader-Willijev sindrom i Angelmanov sindrom, sindrom mačjeg plača, Jacobsenov sindrom te mikrodelecije 1p36, 1q33.1, 16p12), kao i Van der Woudeov sindrom. Također, test može otkriti i spol fetusa.
3) NIFTY Vam pruža iznimno točne i precizne rezultate: točnost >99 % pri otkrivanju trisomija 21, 18 i 13, a stopa lažno pozitivnih rezultata iznosi samo 0,1 %.
4) NIFTY je klinički validiran: točnost testa NIFTY dokazana je najvećom na svijetu kliničkom validacijskom studijom u kojoj je sudjelovalo skoro 147.000 trudnica.
5) NIFTY je jednostavan: za analizu je potreban samo uzorak krvi.
6) NIFTY je 100 % siguran i neinvazivan: ne predstavlja nikakav rizik od spontanog pobačaja i u potpunosti je siguran i za bebu i za mamu.
7) NIFTY Vam omogućava izbjegavanje nepotrebne, a rizične amniocenteze, uz dobivanje visokopouzdanih rezultata.
8) NIFTY koristi najnapredniju, najnoviju i najbolju trenutno dostupnu tehnologiju za genetičku analizu: masivno paralelno sekvenciranje - tehnologiju kojom se pretražuje cijeli genom fetusa.
9) Brzo dobivanje rezultata testa NIFTY: u roku od samo 6-10 dana.
10) NIFTY može napraviti svaka trudnica već od 10. tjedna trudnoće, a prikladan je u slučaju jednoplodne i blizanačke trudnoće, kao i u slučaju medicinski potpomognute oplodnje i trudnoće s doniranom jajnom stanicom.
11) pokriveni troškovi amniocenteze u jednoj od naših partnerskih privatnih poliklinika u Hrvatskoj i pokriveni troškovi kariotipizacije (u slučaju dobivanja pozitivnog rezultata testa NIFTY).

Detaljniji tekst pročitajte ovdje, a više informacija o testu NIFTY možete pronaći na internetskoj stranici www.nifty-test.hr.

Promo letak za pacijentice pogledajte ovdje.

Cijene za testove su:
Nifty Basic - 3499 kn
Nifty Standard - 3899 kn
Nifty Plus - 4399 kn

Ažurirano Utorak, 06 Lipanj 2017 12:43
 

ANKETA

Polikliniku Matoc
 

Naša ponuda

+ Doppler vena
+ Doppler arterija
+ Doppler karotida i vertebralnih arterija
+ UZV dojki
+ UZV abdomena
+ UZV štitnjače
+ UZV srca
+ Audiometrija
+ Spirometrija
+ Ortoreter (pregled vida)
+ EKG
+ Holter - EKG
+ Holter - tlaka
+ videokolposkopija
+ CTG

Laboratorijske pretrage

+ Kompletna krvna slika
+ Sve biokemijske pretrage krvi uključivši određivanje masnoća (holesterol, trigliceridi, HDL, LDL)
+ Hormoni štitnjače - TSH, T3, f-T3, T4, f-T4, spolni - estradiol. testosteron, f-testosteron, progesteron, prolaktin, androstendion, LH, FSH, DHEA-s, SHBG, beta-HCG, PAPP-A
+ Probir - 1. trimestar trudnoće, probir - 2. trimestar trudnoće
+ Tumorski markeri - AFP, CEA, PSA, f-PSA, CA 125, CA 15-3, CA 19-9, CA 72-4
+ Test na droge
+ Test za trudnoću
+ Test na klamidiju
+ HPV tipizacija